Verzenden

Zaboo geeft prioriteit aan DPD voor verzending binnen Nederland. Hoewel het indien nodig een andere koerier kan gebruiken.
 
Levertijden variëren van locatie naar locatie, maar normaal gesproken kunnen wij de bestelde producten tussen 1-5 dagen leveren. Sommige items zijn unieker dan anderen, en zijn niet altijd op voorraad. Dit zal echter gecommuniceerd worden, mocht dit het geval zijn. De verzendkosten zijn GRATIS.

Retourbeleid

Zaboo biedt 30 dagen herroepingsrecht op producten die voor de volledige prijs zijn gekocht in onze online winkel op zaboo.nl. Elk product dat wordt geretourneerd of geruild, moet in originele staat verkeren en geen tekenen van installatie van onderdelen of hardware vertonen. Volg onderstaande instructies voor een snelle en probleemloze retourzending of omruiling.

Herroeping

Alle volledig geprijsde product (en) komen in aanmerking voor retournering en terugbetaling – exclusief verzending – binnen 30 dagen na ontvangst. Alle retourzendingen moeten in nieuwstaat verkeren en alle originele verpakking bevatten (zo weinig mogelijk uitgepakt) . Bij installatie van externe onderdelen of schade aan een product komt de retourzending niet in aanmerking voor teruggave. De kosten voor retourzending en verzekering zijn voor rekening van de klant. Helaas kan Zaboo.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden voor beschadigde, verloren of vertraagde retourproducten.

Wanneer U gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht hoort u dit binnen 30 dagen kenbaar te maken. Het kenbaar maken dient u te doen middels het Formulier voor herroeping. Nadat u kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van uw herroepingsrecht dient u het product binnen 14 dagen retour te sturen. U dient in staat te zijn te kunnen bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

Meer over uw herroepingsrechten vindt u op de Algemene Voorwaarden Pagina.

Als u denkt dat er een fout is gemaakt bij uw bestelling, stuur dan een e-mail info@zaboo.nl met de informatie zoals hieronder gevraagd.

Ruilen

Bij Zaboo hebben we er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat uw keuze de juiste is. We begrijpen echter dat zelfs met realistische foto’s en veel productinformatie, het niet altijd mogelijk is om de beste producten en maten te kiezen. Daarom geven we u na ontvangst van de bestelling, 30 dagen om uw producten te ruilen tegen bijv. een andere maat of kleur indien gewenst.

Volgens ons retourbeleid is de klant verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de goederen naar ons magazijn in Nederland naast verzending van vervangende product (en). Houd er rekening mee dat we u aanraden om een verzekering af te sluiten bij het retourneren van producten, aangezien Zaboo niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor verloren, beschadigde of vertraagde artikelen.

Stuur een e-mail om een artikel te ruilen naar: info@zaboo.nl met de volgende informatie:

– Uw bestellingsnummer
– Reden voor ruilen. Geef details op over eventuele problemen met het product en geef waar mogelijk foto’s met duidelijke labels van gevonden problemen.
– Retourverzendadres inclusief volledige naam van ontvanger, e-mailadres en telefoonnummer.

Een vertegenwoordiger van Zaboo neemt binnen twee werkdagen contact met u op met informatie over de locatie voor retour- en ruilproducte