Veelgestelde Vragen

Levertijden variëren van van locatie naar locatie, maar normaal gesproken kunnen wij de bestelde producten tussen 1-7 dagen leveren. Sommige items zijn unieker dan de anderen, en zijn niet altijd op voorraad. Dit zal echter gecommuniceerd worden, mocht dit het geval zijn.

De leveringskosten variëren als volgt:

  • € 5,92 voor kleine items zoals handwarmers of een parasol.
  • € 8,91 voor buggy’s en autostoeltjes.
  • €16,62 voor 2in1 bestellingen (1, 2 of 3 dozen).
  • € 23,68 voor 3in1 bestellingen (2, 3 of 4 dozen).

Wij bieden 12 maanden garantie op onze producten. Op de textielen/stoffen is dit echter 6 maanden. Indien een gebrek of schade van het product binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Wel vragen wij u binnen de wettelijke 2 maanden na het constateren van een gebrek of schade contact met ons op te nemen. Deze procedure, of andere opmerkingen, kunnen in eerste instantie worden gecommuniceerd naar info@zaboo.nl

Ruilen

Bij Zaboo hebben we er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat uw keuze de juiste is. We begrijpen echter dat zelfs met realistische foto’s en veel productinformatie, het niet altijd mogelijk is om de beste producten en maten te kiezen. Daarom geven we u na ontvangst van de bestelling, 30 dagen om uw producten te ruilen tegen bijv. een andere maat of kleur indien gewenst.

Volgens ons retourbeleid is de klant verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de goederen naar ons magazijn in Nederland naast verzending van vervangende product (en). Houd er rekening mee dat we u aanraden om een verzekering af te sluiten bij het retourneren van producten, aangezien Zaboo niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor verloren, beschadigde of vertraagde artikelen.

Stuur een e-mail om een artikel te retourneren of te ruilen: info@zaboo.nl met de volgende informatie:

– Uw bestellingsnummer
– Reden voor retour en / of ruilen. Geef details op over eventuele problemen met het product en geef waar mogelijk foto’s met duidelijke labels van gevonden problemen.
– Retourverzendadres inclusief volledige naam van ontvanger, e-mailadres en telefoonnummer.

Een vertegenwoordiger van Zaboo neemt binnen twee werkdagen contact met u op met informatie over de locatie voor retourproducten.

Zaboo biedt 30 dagen retourrecht op producten die voor de volledige prijs zijn gekocht in onze online winkel op zaboo.nl. Elk product dat wordt geretourneerd of geruild, moet in originele staat verkeren en geen tekenen van installatie van onderdelen of hardware vertonen. Volg onderstaande instructies voor een snelle en probleemloze retourzending of omruiling.

Retourneren

Alle volledig geprijsde product (en) komen in aanmerking voor retournering en terugbetaling – exclusief verzending – binnen 30 dagen na ontvangst. Alle retourzendingen moeten in nieuwstaat verkeren en alle originele verpakking bevatten. Bij installatie van externe onderdelen of schade aan een product komt de retourzending niet in aanmerking voor teruggave. De kosten voor retourzending en verzekering zijn voor rekening van de klant. Helaas kan Zaboo.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden voor beschadigde, verloren of vertraagde retourproducten.

Als u denkt dat er een fout is gemaakt bij uw bestelling, stuur dan een e-mail info@zaboo.nl met de informatie zoals hieronder gevraagd.

De Trio (3in1) producten bevatten de kinderwagen, wandelwagen, autostoeltje en het frame waar allen op geplaatst kunnen worden.

De Duo (2in1) producten bevatten de kinderwagen, wandelwagen en het frame waar beiden op geplaatst kunnen worden.

Wij bieden een groeiend aantal exclusieve merken aan. Waaronder Momon, welke haar producten in Italië ontwerpt en in Polen laat maken. En Camini, welke haar producten zowel ontwerpt als maakt in Polen.

Wij bieden alleen producten aan die binnen de EU gemaakt zijn en dus ook voldoen aan de EU veiligheidsnormen.

We werken op dit moment aan een showroom in Kampen, Nederland. Indien er interesse is om producten te komen bekijken, neemt u gerust contact op en we wie weet kunnen we een bezichtiging plannen.

Instructies krijgt u bij de bestelling meegeleverd. Deze zijn op dit moment nog niet in het nederlands verkrijgbaar (ENG, IT, DE & PL). Maar we werken er hard aan deze in de komende periode ook in het Nederlands mee te leveren. Wordt dus vervolgt!