Over Zaboo

Veiligheid - Gemak - Klasse

Samen op pad en de wereld ontdekken, ver weg of dichtbij.  Het liefst veilig, zorgeloos en met kwaliteitsmaterialen. Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak. De één wordt enthousiast van een zeer zachte stof met een carbon frame. De ander houdt meer van een stoere leren stof met een chromen frame. We hopen dat er voor jou ook iets bij zit en jij ook dé kinderwagen vindt die uitstraalt wat bij je past.

Door alleen met Europese topmerken te werken staan we dichter bij onze partners en garanderen wij de Europese kwaliteit- en veiligheidsnormen.

We proberen onze bezoekers met onze producten te voorzien van het gemak waar zij naar opzoek zijn. Kan de kinderwagen gemakkelijk in de auto? Over welke ondergronden kan ik rijden? Zijn de onderdelen makkelijk te verstellen? Dit zijn maar een paar vragen waar je goed over na dient te denken alvorens tot aankoop over te gaan. Wij hebben al die vragen al voor jou behandeld en gecheckt en bieden deze top producten hier aan.

De wauw factor is de laatste maar zeker niet de minste factor die bij ons van groot belang speelt bij het kiezen van de beste producten. We vinden het geweldig kinderwagens aan te bieden die wat uitstralen. We kunnen er veel over schrijven, maar kijk rond op de site en ontdek zelf wat kwaliteit en klasse voor jou betekent.

Mochten er vragen zijn, mail gerust naar: info@zaboo.nl

Partner:

Levering aan huis

In heel Nederland binnen 1-7 dagen

Made in EU

Al onze producten zijn ontworpen en gemaakt in de EU en voldoen aan de EU veiligheidsnormen.

Top garanties

Min. 12 maanden voor de wagens en 6 maanden voor de textielen.

Veilig betalen

Betaal veilig met iDeal, Bancontact, Mastercard, Visa & American Express.